Køb og salg

Rariteter og kuriosa

På denne side finder du rariteter og kuriosa, som jeg selv ejer, men ikke længere har plads til eller brug for. Jeg understreger, at der er tale om privat, ikke-professionelt salg. Til de nævnte priser kommer eventuelle omkostninger til forsendelse og opkrævning.

Samtidig tillader jeg mig også at bringe en ønskeseddel over ting, som jeg ønsker mig, men som man ikke finder omkring hvert gadehjørne.

Hvis du har interesse i noget af det, som jeg har til salg, eller hvis du ejer noget af det, som jeg ønsker mig, er du meget velkommen til at henvende dig. Min e-mail adresse står nederst i højre hjørne af denne side. Du kan også finde flere kontaktoplysninger og -muligheder på min kontaktside.

Til salg: Maleri af Lauritz Howe, Efterår i Dyrehaven, 1915
Efterår i Dyrehaven 1915

Efterår i Dyrehaven

Lauritz Howe er en af de malere, som interesserer mig. Men vi har efterhånden så mange billeder, at der dårligt er plads på væggene. Derfor sælger jeg dette stemningsmættede maleri af Dyrehavens træer klædt i efterårsfarver.

Pris: 1.000 kr.

Læs mere ..

 
Købes: Kataloget fra Berlingske Tidendes Silhouet-Udstilling 1931
Katalog fra silhuetudstillingen i 1931

Berlingske Tidende afholdt i 1931 en silhuetudstilling og udgav et hæftet katalog på ca. H21 x B16 cm. med den kendte brystsilhuet af Kamma Rahbek på forsiden.

Hvis du ligger inde med et eksemplar, vil jeg gerne købe det.

Købes: Xenius Rostocks bog om Hugo Larsen
Xenius Rostock: Hugo Larsen

Xenius Rostock udgav i 1950 en bog: "Hugo Larsen - Dansk Vestindiens uovertrufne maler". Bogen er på ca. 60 sider i formatet H24 x B16,5 cm. Den er vel en halv cm. tyk.

Købes: Malerier og tegninger af Hugo Larsen
Hugo Larsen: Sceneri med æsler, 1906

Jeg er interesseret i malerier, pasteller, akvareller og tegninger af kunstmaleren Hugo Larsen (1875-1950).

Af speciel interesse er værker fra Dansk Vestindien og fra Sorø.

Hvis du ejer et eller flere værker af Hugo Larsen, men ikke er interesseret i at sælge, vil jeg også meget gerne høre fra dig. Jeg kan måske hjælpe dig med at finde ud af, hvor de er fra, eller hvem der er afbildet.

Læs eventuelt mere om Hugo Larsen.

Købes: Illustreret Tidende 1908, nr. 1-4

Hvis nogen ligger inde med Illustreret Tidende fra 1908, er jeg interesseret i numrene 1-4. Også hele årgang 1908-09 i indbundet stand har interesse.

Købes: Svendborg Amt, Aarsskrift 1915 og 1922
Aarsskrift for Svendborg Amts Historiske Selskab 1922

Svendborg Amts Historiske Samfund udgav i en årrække et årsskrift. Jeg er interesseret i årsskrifterne fra 1915 og 1922. Den officielle titel er "Aarsskrift for Svendborg Amts Historiske Selskab". Der er tale om små uindbundne skrifter på ca. 150 sider.

Købes: Kataloget fra Kunstnernes Efterårsudstilling 1903

Hvis du har kataloget fra Kunstnernes Efterårsudstilling i 1903 (dengang også kaldet Efteraarsudstilling af danske Kunstnere i den Fri Udstillingsbygning) er jeg meget interesseret i at købe kataloget eller blot en kopi.

Købes: Signaturbogen, Kaj V. Timm

Hvis du har Signaturbogen af Kaj V. Timm med aftryk af 1.000 danske kunstneres signaturer, er jeg interesseret i at købe den.

Købes: B-lamper og stativer til reprofotografering

En del af min hobby er at fotografere malerier og tegninger af kunstnere, som jeg holder af. Til det formål har jeg brug for et par gammeldags stativer med lamper, gerne med to B-lamper på hvert stativ.